Huippukokki Risto Mikkolan ja burgerimies Mika ”Pikkis” Tuomosen kehittämä maukas Ketoilijan superherkku: suussa sulava Broileri Keto Pita – maista!
PITALEIPÄ
- 1 pss KETO sämpylä-mixIÄ, Valmista taikina ohjeen mukaan.
- Muotoile 6 kpl LITTEÄ pitaleipiä Paista ohjeen mukaan Halkaise pitaleipä ja jätä se kiinni yhdestä reunasta.
- Laita pohjalle valkosipulijogurttia, sen päälle punakaalisalaattia ja viimeiseksi paistetut broileri viipaleet.
- Koristele punaisilla chiliviipaleilla.
PITA KANA
- 6kpl broilerin paistileikkeitä ohuina viipaleina
- 3kpl valkosipulinkynsiä hakkeena
- 0,5 kpl sitruunanmehu
- 1,5tl suolaa
- 2tl korianterijauhetta
- 1tl paprikajauhetta
- 1tl juustokuminajauhetta
- 0,5tl tabascoa
- Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna maustua 15min.
- Paista kanaviipaleet kauniin ruskeiksi paistinpannulla oliiviöljyssä.
VALKOSIPULIJOGURTTI
- 4dl Turkkilaista jugurttia
- 1tl suolaa
- 3kpl valkosipulinkynsiä hakkeena
- 0,5dl oliiviöljyä
- 1rkl sitruunamehua
- Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Anna maustua 15min
SITRUUNA-PUNAKAALIA
- 500g punakaalia ohuina suikaleina
- 0,5dl sitruunamehua
- 0,5dl oliiviöljyä
- 1tl suolaa
- 1dl persilja haketta
- 1tl mustapippurirouhetta
- Sekoita kaikki raaka-aineet ja anna maustua 15min.