Keto Reseptit > Entrecote-pihviä ja salsa verdeä
Entrecote-pihvi ja salsa verde
1 annos
150-200 g entrecote-pihvi
2 rkl voita tai gheetä
merisuolaa
mustapippuria
Kuumenna voi pannulla ja paista entrecote-pihviä 1-2 minuutin ajan per puoli kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvin levätä noin viisi minuuttia ennen syömistä ja leikkaa pihvi sen jälkeen halutessasi viipaleiksi.
Salsa verde
0,5 dl hienonnettua persiljaa
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna
3-4 rkl neitsytoliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
Sekoita yrtit, valkosipuli ja oliiviöljy pienessä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetken verran ennen tarjoilua ja nauti entrecote-pihvin kanssa.