Ketogeeniset Runebergintortut 6 kpl

Tarvitset lisäksi:

  • 2 kananmunaa (huoneenlämpöistä)
  • 50 g voita
  • ½ dl mantelimaitoa
  • 1 ml vaniljauutetta

Lisäksi kostutukseen:

  • ½ dl mantelimaitoa
  • 2 tl rommiuutetta

Näin onnistut:

  • kuumenna uuni 170 astetta ja voitele vuoka 20 x 20 cm
  • sekoita kuivat kakkuaineet keskenään: mantelijauho, karppisokeri, proteiini, leivinjauhe ja suola
  • sekoita joukkoon munat, sulatettu voi ja vaniljauute. Lisää mantelimaito ja jatka sekoittamista.
  • jaa taikina 6 muffinssivuokaan
  • kiertoilmauuni: 150 astetta, paistoaika n. 25 min  (kokeile tikulla kypsyys)
  • tavallinen uuni: 175 astetta, paistoaika n. 25 min
  • Jäähdytä tortut ja kostuta ne ( ½ dl mantelimaitoa ja 2 tl rommiuutetta)

Vadelmahillo:

  • 200 g vadelmia
  • ½dl vettä
  • kiehauta
  • lisää 4 rkl Chian siemeniä
  • 1,5 rkl karppisokeria
  • Pursotus tortun reunoille: valmista kuten tuorejuustokuorrutus

Ravintosisältö 1 kpl:

  • Energia kcal
  • Rasva 15 g
  • Hiilihydraatit 2 g
  • Proteiini 6 g

Saatat pitää näistä keto-tuotteista

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.