Tarvitset lisäksi:
- 2 kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- 50 g voita
- ½ dl mantelimaitoa
- 1 ml vaniljauutetta
Lisäksi kostutukseen:
- ½ dl mantelimaitoa
- 2 tl rommiuutetta
Näin onnistut:
- kuumenna uuni 170 astetta ja voitele vuoka 20 x 20 cm
- sekoita kuivat kakkuaineet keskenään: mantelijauho, karppisokeri, proteiini, leivinjauhe ja suola
- sekoita joukkoon munat, sulatettu voi ja vaniljauute. Lisää mantelimaito ja jatka sekoittamista.
- jaa taikina 6 muffinssivuokaan
- kiertoilmauuni: 150 astetta, paistoaika n. 25 min (kokeile tikulla kypsyys)
- tavallinen uuni: 175 astetta, paistoaika n. 25 min
- Jäähdytä tortut ja kostuta ne ( ½ dl mantelimaitoa ja 2 tl rommiuutetta)
Vadelmahillo:
- 200 g vadelmia
- ½dl vettä
- kiehauta
- lisää 4 rkl Chian siemeniä
- 1,5 rkl karppisokeria
Pursotus tortun reunoille: valmista kuten tuorejuustokuorrutus
Ravintosisältö 1 kpl:
- Energia kcal
- Rasva 15 g
- Hiilihydraatit 2 g
- Proteiini 6 g