Keto Reseptit > Kuorrutettu keto-kanelikakku
Tarvitset lisäksi:
- 2 kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- 50 g voita
- ½ dl mantelimaitoa
- 1 ml vaniljauutetta
Näin onnistut:
- kuumenna uuni 150 astetta ja voitele vuoka 20 x 20 cm
- tee täyte valmiiksi: sekoita karppisokeri ja kaneli hyvin pieneen astiaan ja siirrä sivuun.
- sekoita kuivat kakkuaineet keskenään: mantelijauho, karppisokeri, proteiini, leivinjauhe ja suola
- sekoita joukkoon munat, sulatettu voi ja vaniljauute. Lisää mantelimaito ja jatka sekoittamista.
- levitä puolet taikinasta vuokaan ja sirottele päälle 2/3 osaa täytteestä.
- levitä loput taikinasta seoksen päälle ja tasoita
- Paistamisen jälkeen sivele pinnalle sulatettu voi ja loput kanelitäytteestä. Anna jäähtyä.
- kiertoilmauuni: 150 astetta, paistoaika n. 35 min riippuen uunista
- tavallinen uuni: 175 astetta, paistoaika n. 35 min riippuen uunista
- Laita tuorejuustoseos jäähtyneen kakun päälle
Tuorejuustokuorrutus:
- 50 g pehmitettyä tuorejuustoa
- 1 rkl karppisokeria
- 1 dl kermaa
- hieman vaniljauutetta
- 1,5 rkl karppisokeria
Ravintosisältö 100 g:
- Energia 395 kcal / 1654 kj
- Rasva 30,2 g
- Hiilihydraatit 8,6 g
- Proteiini 19,6 g