Kuorrutettu keto-kanelikakku

Tarvitset lisäksi:

  • 2 kananmunaa (huoneenlämpöistä)
  • 50 g voita
  • ½ dl mantelimaitoa
  • 1 ml vaniljauutetta

Näin onnistut:

  • kuumenna uuni 150 astetta ja voitele vuoka 20 x 20 cm
  • tee täyte valmiiksi: sekoita karppisokeri ja kaneli hyvin pieneen astiaan ja siirrä sivuun.
  • sekoita kuivat kakkuaineet keskenään: mantelijauho, karppisokeri, proteiini, leivinjauhe ja suola
  • sekoita joukkoon munat, sulatettu voi ja vaniljauute. Lisää mantelimaito ja jatka sekoittamista.
  • levitä puolet taikinasta vuokaan ja sirottele päälle 2/3 osaa täytteestä.
  • levitä loput taikinasta seoksen päälle ja tasoita
  • Paistamisen jälkeen sivele pinnalle sulatettu voi ja loput kanelitäytteestä. Anna jäähtyä.
  • kiertoilmauuni: 150 astetta, paistoaika n. 35 min  riippuen uunista
  • tavallinen uuni: 175 astetta, paistoaika n. 35 min  riippuen uunista
  • Laita tuorejuustoseos jäähtyneen kakun päälle

Tuorejuustokuorrutus:

  • 50 g pehmitettyä tuorejuustoa
  • 1 rkl karppisokeria
  • 1 dl kermaa
  • hieman vaniljauutetta
  • 1,5 rkl karppisokeria

Ravintosisältö 100 g:

  • Energia 395 kcal / 1654 kj
  • Rasva 30,2 g
  • Hiilihydraatit 8,6 g
  • Proteiini 19,6 g

Saatat pitää näistä keto-tuotteista

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.